Tietoa Digital Signage:sta

Digital Signage on mainonnan ja viestinnän esitysratkaisu, jonka avulla voidaan keskitetysti hallita useita digitaalisia päätelaitteita (esim. LCD- ja LED-näytöt, infokioskit sekä erilaiset projisointipinnat). Interaktiivinen Digital Signage on ratkaisumme, johon on liitetty interaktiivisuus esim. erilaisten kosketusnäyttöjen, liikkeentunnistuksen ja kuvatallennustoimintojen avulla. Hartikaari on paketoinut Interaktiivisen Digital Signagen täydelliseksi paketiksi, jonka eri osa-alueita voidaan ottaa käyttöön joustavasti sekä kustannustehokkaasti yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Interaktiivisen Digital Signage -ratkaisun avulla voidaan esittää monipuolisia sisältöjä, esim. animaatioita, uutissyötteitä, tv-ohjelmaa, mainontaa, opastusta ja muuta informaatiota joko keskitetysti tai räätälöitynä esim. tietylle alueelle. Sovelluskohteita ovat niin julkiset kuin yksityiset tilat ja ympäristöt, kuten myymälät, kauppakeskukset, hotellit ja sairaalat. Esityslaiteina voivat olla niin monitori, mobiililaitteet kuin suurikokoisen projektoripinnat sekä LED seinät.

Interaktiivinen Digital Signage -ratkaisumme kiinnittää katsojan ja käyttäjän huomion tehokkaasti. Se on helposti päivitettävää, elävää, vaihtuvaa sekä muodoltaan monipuolista. Kustannustehokkuutensa ansiosta se korvaa painetut opasteet, julisteet, esitteet ja tiedotteet informaation välittäjinä sekä mahdollistaa todellisen interaktiivisen vuorovaikutuksen palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä.

Digital Signage järjestelmämme on helppokäyttöinen, moderni, joustava sekä tukee 25 eri kieliversiota käyttöliittymässä (HTML5). Tutustu ratkaisumme alla olevasta videosta