Infokioski

Infokioski on vuorovaikutteinen info- ja opastusjärjestelmä, jonka toimintojen avulla käyttäjät saavat tarvitsemansa tiedon. Infokioski tarjoaa mahdollisuuden tuote-, yritys- ja palveluinformaation esittämiseen ilman lisähenkilökunnan tarvetta.

Infokioskeja voidaan käyttää julkisissa tiloissa, kauppa- ja liikekeskuksissa, vastaanottotiloissa, myymälöissä, liikenne- ja huoltoasemilla, lento- ja rautatieasemilla, yleisissä palvelupisteissä sekä yritysten auloissa tai esittelytiloissa mm. yrityksen ja tuotteiden esittelyssä.

Infokioski sisältää normaalisti kioskikalusteen, kosketusnäytön tai näytön ja näppäimistön, pallohiiren sekä tietokoneen. Infokioski tai itsepalvelukioski on erinomainen tapa tarjota lisäarvoa ja palvelua asiakkaille ja yhteisölle sekä tietojen yleiseen välittämiseen. Sovelluksina Infokioskia voidaan käyttää mm. verkkokauppana, itsepalvelukioskina, turvallisuustiedon jakamiseen esim. työmailla ja kiinteistöissä, virtuaalisena vastaanottovirkailijana jne.

Infokioski voidaan määritellä käytettäväksi joko ilmaisten palveluiden osalle, osittain maksulliseksi tai kokonaan maksulliseksi. Infokioskin voi asentaa, joko sisätiloihin tai ulkokäyttöön.

Hartikaari Oy:n tarjoamat infokioskit ovat saksalaista eKiosk sekä tanskalaista ConceptKioks A/S laatua, joissa yhdistyvät niin design, toiminnallisuus, helppokäyttöisyys kuin kustannustehokkuus.

Mallikuvia löytyy alla. Lisätietoja erimalleista ja ominaisuuksista löytyy ladattavaista esitteistä sekä kuvagalleriasta.

Lisätietoja saatte myös ottamalla yhteyden sähköpostilla info@hartikaari.fi tai puhelimitse 040 194 2460. Voit tutustua osaan mallistosta myös sähköisestä esitteestämme tästä linkistä