Kotkan Sosiaali- ja Terveyspalveluissa siirryttiin itseilmoittautumisessa ja vuoronumeroissa Hartikaaren digitaalisiin ratkaisuihin

Kotkan Sosiaali- ja Terveyspalvelut ovat ottaneet Syksyn 2017 aikana käyttöön Hartikaaren toimittamat edistykselliset sähköiset ja interaktiiviset itseilmoittatumisen- ja vuoronumeropalveluiden ratkaisut. Ratkaisut ovat käytössä Kotkansaaren, Länsi-Kotkan sekä Karhulan terveysasemilla ja palvelupisteissä. Itseilmoittautuminen hoituu nopeasti, kätevästi ja modernisti itseilmoittautumisautomaatilla ja vuoronumerot otetaa samasta automaatista hyödyntäen Q-Better Bloom ratkaisua. Samassa yhteydessä Hartikaari toimitti Digital Signage (Info-TV) ratkaisun terveysasemien auloihin, jolla hoituu kätevästi asiakasviestintä Kotkan Sote-palveluista ja ajankohtaisista tapahtumista.